Newsletter-ul Lyoness

vă informează în permanență cu privire la bonurile valorice, ofertele exclusive ale partenerilor comerciali Lyoness, jocuri cu premii, precum și despre proiectele Child & Family Foundation și Greenfinity Foundation. Înregistrați-vă și fiți mereu la curent!

Cumpărături online cu Lyoness

Primiți bani înapoi la fiecare cumpărătură, adunați Shopping Points și profitați în plus de numeroasele avantaje Lyoness. Selectați magazinul preferat dintre cele peste 8.500 de parteneri comerciali online Lyoness și primiți imediat până la 5% Cashback și Shopping Points.

Cumparaturi Lyoness - Bani înapoi la fiecare cumpărătură

Cumpărături online cu Lyoness – mai simple și mai avantajoase

Cumpărăturile online cu Lyoness reprezintă o modalitate rapidă și simplă de a beneficia de avantajele Lyoness. Puteți face cumpărături 24 de ore din 24, fără stres, aveți posibilitatea de a alege produse din toate domeniile, de a beneficia de oferte și promoții zilnice, de a primi bani înapoi la fiecare cumpărătură și de a colecta Shopping Points – la cumpărăturile online cu Lyoness economisiți nu doar timp, ci și bani.

Avantajele dvs. la cumpărăturile online cu Lyoness:

  • până la 5% Cashback
  • acumulați Shopping Points
  • peste 7.200 magazine online
  • peste 170 milioane de produse
  • reduceri și oferte
  • 24 de ore din 24, fără stres

shoppingwagerl

Ofertă diversificată pentru cumpărătorii online

Cumpărăturile online cu Lyoness vă deschid un univers complex al cumpărăturilor. Membrii Lyoness pot alege din cele peste 7.200 magazine online din întreaga lume și primesc Cashback și Shopping Points pentru mai mult de 170 milioane de produse și servicii. Excelent nu este doar nivelul calității partenerilor comerciali, ci și diversitatea produselor şi serviciilor. Cunoscute magazine online, precum Universal Versand, Apple Store, Dell, Puma sau Neckermann, sunt doar câțiva din partenerii comerciali care vă oferă online avantajele Lyoness.

Beneficiați de ofertele zilnice

Cine face cumpărături online cu Lyoness, nu primește doar Cashback și Shopping Points. Numeroși parteneri comerciali vă pun la dispoziție oferte și promoții atractive în magazinele lor online. Logați-vă pe Lyoness.ro, selectați la punctul din meniu ”Asigurați-vă promoțiile” ofertele dorite și faceți cumpărături avantajoase după bunul plac