Newsletter-ul Lyoness

vă informează în permanență cu privire la bonurile valorice, ofertele exclusive ale partenerilor comerciali Lyoness, jocuri cu premii, precum și despre proiectele Child & Family Foundation și Greenfinity Foundation. Înregistrați-vă și fiți mereu la curent!

Cumpărături online cu Lyoness

Primiți bani înapoi la fiecare cumpărătură, adunați Shopping Points și profitați în plus de numeroasele avantaje Lyoness. Selectați magazinul preferat dintre cele peste 8.500 de parteneri comerciali online Lyoness și primiți imediat până la 5% Cashback și Shopping Points.

Cumparaturi Lyoness - Bani înapoi la fiecare cumpărătură

Unde ne puteţi găsi:

lyoness-websiteiconPagină web – profitați începând cu primul click
Unde găsiți partenerul comercial preferat? Cum puteți economisi bani la cumpărături și acumula Shopping Points? Cum puteți economisi bani suplimentar la fiecare cumpărătură pe baza exclusivelor Shopping Point Deals și a promoțiilor? Răspunsul la aceste întrebări, precum și la multe altele, îl puteți găsi cu un singur click!

lyoness-newslettericonNewsletter – E-mailul plin de avantaje
Newsletter-ul Lyoness vă informează în permanență cu privire la bonurile valorice, promoțiile exclusive și concursurile cu premii ale partenerilor comerciali Lyoness precum și despre proiectele Child & Family Foundation și Greenfinity Foundation. Înregistrați-vă și economisiți bani și timp!

lyoness-socialiconSocial Media – asta ne place!
Deveniți parte a comunității interactive Lyoness pe Facebook, Twitter, Google+ și YouTube. Adăugați comentarii, căutați prin albumele foto și materialele video postate și folosiți-vă de șansa de a informa și prietenii dvs. despre Lyoness. Puteți transmite aceste informații mai departe iar bucuria împărtășită cu ceilalți este întotdeauna un lucru extraordinar!

lyo-los-shopper-800

Lyoness – privire generală asupra companiei

Lyoness este o comunitate de cumpărători reprezentată în mai multe branșe și țări precum și un program de fidelizare pentru partenerii comerciali Lyoness. Lyoness pune la dispoziția membrilor săi o rețea imbatabilă de concerne, firme mici și mijlocii, precum și parteneri online care oferă o multitudine de avantaje la cumpărături, în întreaga lume, în toate domeniile. Compania a fost înființată în anul 2003 și de atunci oferă membrilor săi „Bani înapoi la fiecare cumpărătură“, iar începând cu 2014 oferă și Shopping Points care pot fi utilizate pentru oferte exclusive Shopping Point Deals sau oferte speciale la numeroase produse.

Lyoness – Date, cifre și fapte
Membri: peste 5.3 milioane
Angajați: circa 1000
Parteneri comerciali: aproximativ 60.000
Cashback Points: 300.000

Detalii privind Lyoness Group AG puteți găsi aici.


Avantaj de preț verificat și calitate certificată

Lyoness a obținut Certificatul ISO 9001:2008 care prevede standardele internaționale minime conform cărora trebuie elaborate procesele și structurile unei companii. Ca și confirmare suplimentară a managementului calității, Lyoness a primit și certificatul IQNet care este foarte apreciat pe plan internațional.

Responsabilitatea socială

Prin Lyoness nu profită numai membrii. În luna Mai 2008 a luat ființă fundația Lyoness Child & Family Foundation care beneficiază de o parte din rulajul realizat prin intermediul Lyoness. Din toamna anului 2012 se angajează și fundația Greenfinity Foundation în proiecte ecologice internaționale. Membrii nu numai că economisesc bani cu fiecare cumpărătură ci și sprijină astfel copiii și familiile nevoiașe și aduc o contribuție la protecția mediului înconjurător.