Newsletter-ul Lyoness

vă informează în permanență cu privire la bonurile valorice, ofertele exclusive ale partenerilor comerciali Lyoness, jocuri cu premii, precum și despre proiectele Child & Family Foundation și Greenfinity Foundation. Înregistrați-vă și fiți mereu la curent!

Cumpărături online cu Lyoness

Primiți bani înapoi la fiecare cumpărătură, adunați Shopping Points și profitați în plus de numeroasele avantaje Lyoness. Selectați magazinul preferat dintre cele peste 8.500 de parteneri comerciali online Lyoness și primiți imediat până la 5% Cashback și Shopping Points.

Cumparaturi Lyoness - Bani înapoi la fiecare cumpărătură

Cumpărături online Lyoness cu Cashback & Shopping Points!

Cumpărăturile online cu Lyoness conectează cumpărăturile făcute pe internet cu numeroase avantaje. La fiecare cumpărătură online, membrii primesc până la 5% Cashback, adică bani înapoi, și colectează în plus Shopping Points. Mai mult decât atât, la cumpărăturile online cu Lyoness, profitați de oferte speciale care cuprind reduceri suplimentare și promoții speciale. Prin Lyoness, aveţi la dispoziţie peste 170 milioane de produse oferite de partenerii comerciali online naționali și internaționali. Printre aceștia se numără branduri cunoscute, cum ar fi Zalando, Dell, Apple Store, Travel24 și multe alte magazine online.

Faceți un bine la cumpărături

Cu fiecare cumpărătură efectuată la partenerii comerciali Lyoness, sprijiniți fundațiile Child & Family Foundation și Greenfinity Foundation. Lyoness este conștient de răspunderea sa socială (Corporate Social Responsibility/CSR) și implementează prin Lyoness Child & Family Foundation și Lyoness Greenfinity Foundation numeroase proiecte CSR.

Cum funcționează cumpărăturile online cu Lyoness?

Membrii Lyoness se loghează pe website-ul Lyoness, selectează magazinul online dorit în câmpul Căutare comerciant și profită imediat. Nu uitați să aruncați o privire asupra promoțiilor și să vă asigurați astfel ofertele actuale!